Finance Experts .org

Finance Experts .org

Finance Experts .org
Start a New Topic 
Author
Comment
Online radio - Luister naar online radio

Radiostreaming nederlandfm is een opwindende nieuwe optie voor audiofielen. U kunt naar een verscheidenheid aan programma's luisteren zonder kwaliteitsverlies en bijna gratis. En zonder internetverbinding kun je nog steeds naar je favoriete programma's luisteren.

Een van de beste eigenschappen van dit type radio is dat je er overal ter wereld naar kunt luisteren met een internetverbinding. Je kunt deze muziek ook offline beluisteren door het programma naar je apparaat te downloaden.

Een ander cool kenmerk van dit type radio is dat het een slaaptimer heeft. Het bevat ook een alarmfunctie, zodat u uw favoriete programma kunt wekken.

Het is niet ongebruikelijk dat u meer tijd besteedt aan het luisteren naar online radio dan aan het kijken naar een tv-aflevering. In feite besteden Amerikanen bijna 900 minuten per week aan het luisteren naar online radio. En met je smartphone luister je onderweg gemakkelijk naar de radio.

Sommige radio-apps hebben zelfs functies waarmee je meer kunt ontdekken dan alleen je favoriete zender. Ze bevelen stations aan op basis van uw locatie en luistergewoonten.

En als je van podcasts houdt, kunnen deze apps je helpen de meest interessante inhoud te vinden en ernaar te luisteren. Sommige hebben zelfs een inbelfunctie, zodat u uw eigen MP3-bestanden kunt opnemen en uploaden.

Uiteindelijk is het aan jou om te kiezen welke het beste bij je past.